Onze goederen

Wij geven uw spullen een tweede leven

Kringloopwinkel 2de Hands Wonen geeft uw goederen een tweede leven. Het is ons doel om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te kunnen geven. In samenwerking met De Vries Woningontruiming zorgen wij ervoor, dat herbruikbare goederen daadwerkelijk hergebruikt worden. Hierbij kunt u denken aan CD’s en DVD’s, maar ook grote goederen zoals bedden, meubels en witgoed. Ook gereedschap en keukengerei bieden wij tweede leven.

Herkomst van onze goederen

Wij werken nauwgezet samen met De Vries Woningontruiming. Al onze goederen komen voort uit de bedrijfsontruimingen en woningontruimingen, die door De Vries Woningontruiming worden uitgevoerd.  

Het is niet mogelijk om een afspraak in te plannen met ons om uw goederen te laten ophalen. Ook kunt u uw goederen niet achterlaten bij ons. Dit maakt ons uniek ten opzichte van vele andere kringloopwinkels. Wij waarborgen de kwaliteit van al onze goederen, zodat alleen de beste spullen een tweede leven krijgen. 

Neem contact op

Kwaliteit van de goederen

In eerste instantie wordt door De Vries Woningontruiming beoordeeld of goederen goed genoeg zijn voor een tweede leven. Dit wordt met name gedaan op uiterlijke kenmerken van de goederen en spullen.

Vervolgens neemt 2de Hands Wonen de kwaliteitscontrole op zich. Wij beoordelen de goederen op de huidige staat en in hoeverre de goederen / spullen werken of dienstdoen waarvoor ze bedoeld zijn. Op deze manier zorgen wij ervoor, dat zoveel mogelijk capabele goederen een tweede leven krijgen.

2de Hands Wonen

Uniek in haar soort

2de Hands Wonen is een kringloopwinkel op zich. Onze goederen komen bij ons vanuit de woningontruimingen. Particulieren kunnen geen goederen achterlaten en wij halen geen goederen aan huis op.

Meer over ons

Onze winkel

5 dagen per week geopend

2de Hands Wonen is te vinden aan de Handwerkerszijde 100 in Drachten. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Meer informatie is te vinden op onze Facebookpagina.

Contact & informatie