Over 2de Hands Wonen

Wij geven uw spullen een tweede leven

Aan de Handwerkerszijde in Drachten zit al meer dan drie jaar 2de Hands Wonen. Tot nu toe was onze winkel drie dagen per week geopend. Maar sinds november 2020 kunnen bezoekers hier van dinsdag tot en met zaterdag terecht!

Onze goederen

Een zeer gevarieerd aanbod

Hoewel er wonen in de naam zit, bieden wij veel meer dan alleen meubels en woonaccessoires. Van kleding tot zelfs spelcomputers, er is van alles te krijgen bij 2de Hands Wonen. Ook is er een speciale witgoed hoek ingericht in onze winkel. Daarnaast varieert het aanbod van dag tot dag door de continue toestroom van nieuwe producten vanuit de ontruimingen van De Vries Woningontruiming.

Neem contact op

Geen typische kringloop

Uniek in haar soort

Toch is 2de Hands Wonen geen typische kringloopwinkel benadrukt eigenaar Guido de Vries. “Bij een kringloopwinkel worden de spullen ingebracht door anderen, hier breng ik de spullen zelf in.” De Vries is namelijk ook eigenaar van een ontruimingsbedrijf. “Als wij een woning ontruimen, kijk ik wat een goede aanvulling zou zijn voor de winkel. Dat wordt vervolgens apart ingepakt.” Deze combinatie maakt 2de Hands Wonen een uniek concept.

2de Hands Wonen

Wij geven uw spullen een tweede leven

2de Hands Wonen is te vinden aan de Handwerkerszijde 100 in Drachten. Open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Meer informatie is te vinden op onze Facebookpagina.

Contact & openingstijden

Goede kwaliteit goederen

Alleen de beste spullen verdienen een tweede leven

Door de spullen grondig te checken, garanderen wij goede kwaliteit 2e hands goederen. In samenwerking met De Vries Woningontruiming worden alleen de beste goederen geselecteerd voor de verkoop in onze winkel.

Onze kwaliteit