Services

Onze unieke kringloopwinkel

Kringloopwinkel 2e Hands Wonen in Drachten is geen standaard kringloopwinkel. Particulieren kunnen geen goederen afleveren en wij halen ook geen goederen aan huis op. Onze goederen komen voort uit bedrijfs- en woningontruimingen. Derhalve kunnen wij uw goederen wel afvoeren in samenwerking met De Vries Woningontruiming. Alleen de beste goederen hieruit worden geselecteerd voor de verkoop in onze winkel.

Onze goederen

Ruim aanbod aan goederen

U kunt bij ons terecht voor keukengerei, (tuin)gereedschappen, bedden(goed), meubels, CD’s, DVD’s, boeken, witgoed enzovoorts. Wij verkopen deze spullen in onze winkel. Zo kunnen wij anderen blij maken met goederen voor een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Neem contact op

Onze kwaliteitsgarantie

Een tweede leven voor de beste goederen

Onze goederen komen uitsluitend binnen via De Vries Woningontruiming. Daar wordt de kwaliteitscontrole uitgevoerd. Goederen die goed genoeg zijn voor verkoop, worden aangeboden in onze kringloopwinkel. Overige goederen doneren wij aan het goede doel.

Wilt u toch u spullen laten afvoeren? neem dan contact op met De Vries Woningen ontruiming.

Afspraak maken

2de Hands Wonen

5 dagen per week geopend

2de Hands Wonen is te vinden aan de Handwerkerszijde 100 in Drachten. Wij zijn open van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00. Meer informatie is te vinden op onze Facebookpagina.

Contact

Onze goederen

Meer dan alleen 'Wonen'

Hoewel er wonen in de naam zit staat er veel meer dan alleen meubels en woonaccessoires. Van kleding tot zelfs spelcomputers, er is van alles te krijgen bij 2de Hands Wonen. Ook is er een speciale witgoed hoek ingericht in onze winkel.

Lees meer